Lánybúcsú ötletek


13+1 remek ötlet lánybúcsúra

 

Vásárolj egyedi címkés bort, pezsgőt, vagy készítsd el magad: vond be papírral az üvegeket és írjatok rá különböző jókívánságokat.

Készíts egyedi Jengát! Mindegyik hasábra írj egy-egy vicces feladatot és akinél összedől a torony, annak végre kell hajtania! Ha a menyasszony bevállalós, akkor mindegyik feladat őt illeti meg, cserébe pedig megkapja a híres Lánybúcsú Oklevelet! 🙂

A kvízek, főleg, ha tétjük van, nagyon feldobják a lánybúcsút! A Vőlegény kvízt előzetesen az érintettel töltessük ki, azután összevetjük a menyasszony rá vonatkozó válaszaival. Minél extrább kérdéseket írunk össze, annál nehezebb dolga lesz a menyasszonynak! A Háziasszony kvíz is nagyon jópofa, ezt akár gyakorlati bemutatóval is fűszerezhetjük, például főzéssel időre, különleges, akár hiányos alapanyagokból.

Egészséges és pikáns harapnivaló kifejezetten lánybúcsúra: vágd ketté az epret és a banánt, ezután a kettévágott eperszem közé tedd be a fél banánt, majd pedig tűzz bele hurkapálcikákat!

Héliumos lufi, mint extra dekoráció: a lufik zsinórjának végére tegyetek fel fényképeket a menyasszony lányságának idejéből, vagy akár vicces feladatokat összehajtott papírlapokon!

A lufikat vondd be fátyol anyaggal és alul gumizd össze, akár egy-egy virággal díszítve.

A lufikra alkoholos filccel rá is írhattok vicces feliratokat!

Vegyél, vagy készíts egyenpólót a lánybúcsú résztvevőinek! A menyasszonyé legyen picit feltűnőbb, egyedi! Különböző kitűzőkkel, szalaggal is egyedivé teheted a megjelenéseteket!

Meglepetés a menyasszonynak: szerelmes zarándoklat a különböző randihelyszínekre! Ehhez kérd előzetesen a vőlegény segítségét! A zarándoklatot izgalmasabbá tehetitek azzal, hogy különböző tárgyakból, zenéből, ráutaló jelekből kell kitalálnia a következő helyszínt!

Ha bevállalósak vagytok és meg akarjátok nevettetni a menyasszonyt, miután kiállta a próbákat, következhet az öltöztetés! Bekötött szemmel különböző ruhadarabokat válogat össze a leánybúcsú résztvevőinek, akiknek legalább 5 percet kell az utcán eltölteniük ebben a véletlenszerű összeállításban. Ha nem vállaljátok be nyilvánosan, legalább egy vicces fénykép erejéig mindenképp ebben pózoljon a csapat! 🙂

Remek program a frizurapróba: kifejezetten erre a célra kialakított szalonokban különböző színű és fazonú parókákat próbálhat a menyasszony a Nagy Nap előtt!

Készíttess vicces Lánybúcsú bizonyítványt, vagy Oklevelet a menyasszonynak, amit a buli után hazavihet, például azért, mert kiválóan teljesítette a leánybúcsú feladatokat!

Jópofa ajándék a lánybúcsú összes résztvevőjének rúzsos csóknyomával kísért rövid jókívánságokat tartalmazó tabló bekeretezve.

Készíttess fotókönyvet a lánybúcsúról, hogy évek múltán is felidézhessétek ezt a nem mindennapi bulit!

 

Ha még több inspirációt, ötletet szeretnél, böngészd át a honlapon található cikkeket!

 

idea-1491965_960_720