HÉLIUMOS LUFI, A LÁNYBÚCSÚK ELENGEDHETETLEN KELLÉKE!


Szülinapok, ünnepek, évfordulók, lánybúcsúk… mindenhol láthatjuk a vidám, színes héliumos lufikat. Nélkülözhetetlen party kellék, nemcsak a kicsik, hanem a felnőttek kedvence is.

 

balloons-1360190_960_720

 

Emlékszem, már kicsi gyermekkoromban a Városligetben mennyire örültem, amikor láttam a rengeteg színes lufit egy kötegben a magasba törni. Először nem is értettem, hogyan lehetséges ez, hiszen az otthoni lufijaim csak akkor szálltak, amikor fedobom őket. Megtudtam, hogy a hélium az oka, ami könnyebb a levegőnél, ezzel vannak megtöltve a számomra oly varázslatos lufik. Élénken foglalkoztatott az is, hogy vajon mennyi léggömb kell ahhoz, hogy egy ember felszálljon a lufikkal? Erre nem kaptam konkrét választ 🙂 

Megdobogtatta a szívemet, amikor néztem, hogyan fújja fel az árus bácsi a különleges léggömbömet, azután pedig a kezemre kötöttük a nyuszis lufi madzagját, hogy ne repüljön el. Izgultam is, hogy rendben hazaérjünk vele, majd pedig örömmel figyeltem, ahogy a lufim a mennyezeten himbálózik vidáman.  

 

person-1365799_960_720

 

Az azóta eltelt időben ballagásra, szülinapra én magam is örömmel vásároltam a kész lufikat ajándéknak és dekorációként is, de szerettem volna egy saját készletet, amit bármikor elővehetek és magam is felfújhatom, mindenféle macera nélkül, melyet korábban a készen vásárolt héliumos lufik szállítása jelentett számomra.

 

Nagy örömömre találtam egy praktikus és komplett héliumos lufi szettet, hogy bármikor egy szempillantás alatt mesevilágot varázsoljak otthon, vagy a rendezvényteremben!

 

eldobhato-helium-palack-30-lufihoz-eldobhato_helium_palack_1_303510

 

Miért szeretem?

 

– Mert saját és nem kell a buli után visszavinnem oda, ahonnan kibéreltem.

– Szeretem, mert kicsi (25*25*45 cm) és könnyű (3,5 kg) héliumpalackot tartalmaz, amit nőként én magam is könnyen gyalogszerrel haza tudok vinni a belvárosból (Podmaniczky utca).

– Szeretem, mert biztonságos, nem gyúlékony, nem robban és nem mérgező.

– Nagyon figyelmesek, külön videót is készítettek a héliumos party szett használatához!

– Mindig van raktáron, így azonnal hozzájutok a csomagomhoz. Mivel ingyen szállítják és a megrendelésemtől számítva már a következő munkanapon megérkezik postán (amennyiben előző nap 14 óráig leadom a rendelésem), a cég a vidéki összejöveteleink alkalmával is megkönnyítette a szervezést számomra.

– Nem kell külön rohangálnom a buli napján lufikért, hanem könnyedén felfújom a kezdés előtt, akárhol is tartjuk az összejövetelt. Ha közösen fújjuk fel a lufikat, nagyon jókat nevetünk közben 🙂

– Elégedett vagyok, mert egy komplex csomagot kaptam, minden benne van: héliumpalack, 30, illetve 50 lufi és kötöző, másra nincs is szükségem. Még ajándékot is kaptam, 2 db villogó lufi LED világítást!

 

eldobhato-helium-palack-30-lufihoz-led_vilagitas_ajandek_141902

 

– Fontos szempont volt az is számomra, hogy takarékos megoldást találjak és nagyon örültem, amikor megláttam, hogy a héliumos palackon van egy elzárható csap, így a megmaradt hélium később is felhasználható.

Visszaveszik a kiürült palackot és egy 1000 Ft-os vásárlási utalvánnyal ajándékoznak meg! Emellett pedig rendkívül kedvesek és figyelmesek!

 

Szívből ajánlom őket!

Timke, http://tudatkulcs.hu

 

balloon-991680_960_720

 

A komplett héliumopalackos lufi szett, kétféle méretben, ami megkönnyíti minden rendezvényszervező dolgát: 

http://lanybucsu.hu/eldobhato-helium-palack-lanybucsura/eldobhato-helium-palack-30-lufihoz/1

http://lanybucsu.hu/eldobhato-helium-palack-lanybucsura/eldobhato-helium-palack-50-lufihoz-jumbo-meret/13

eldobhato-helium-palack-jumbo-50-lufihoz-BA3026810_290804

A webáruház: http://lanybucsu.hu

Személyes átvétel: a Siesta cipőbolt Budapesten, a Nyugati pályaudvartól 100 méterre, a Podmaniczky utca 17-ben.

A használati útmutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=qyWpq-XpSdQ