LÁNYBÚCSÚ JÁTÉKOK VI.


“Játék a férfiakkal”

 

12070907 - happy girls having fun in limo, drinking champagne.

 

“GYŰJTÖGETŐ ÉLETMÓD”

 

A menyasszonynak a lánybúcsú alatt minél több férfitól kell írásbeli bókot, illetve jókívánságot begyűjtenie egy előzetesen kapott füzetbe, a lánybúcsú emlékkönyvbe, vagy bókgyűjtő lapra!

Extra változat: az este folyamán minél több férfi telefonszámát kell megszereznie a menyasszonynak, akár a résztvevő barátnők számára!

 

29419143_l

 

Örök emlék, ha a gyűjtögető menyasszony arra vesz rá minél több pasit, hogy kettőjükről közös fotó, illetve a résztvevőkkel csoportkép is készüljön az emlékkönyvébe!

 

„CSERKÉSZLÁNY”

 

Az előző feladat még izgalmasabbá tehető ezzel a játékkal. A feladat az, hogy az arának egy előzetesen kiválasztott típusú férfit kell a szórakozóhelyen, vagy utcán felkutatni, becserkészni, megszólítani és ily módon elérni, hogy elkérje a menyasszony számát, vagy meghívja egy italra.

Ehhez például használhattok egy magazint, amit fellapoztok találomra és az ott látható férfihoz nagyon hasonlót kell keresnie, vagy akár tulajdonság kártyákat is készíthettek, melyekből a menyasszony húzza ki az adott típust.

 

people-1099795_960_720

 

AZ UTOLSÓ “RANDI”

 

A menyasszony feladata, hogy az este folyamán minél több férfi hívja meg egy-egy italra.

Extra változat: ezzel a mondattal nyit a kiszemelt férfihoz odalépve: „Szia, xy vagyok, hamarosan férjhez megyek és szeretnék utoljára randizni egyet!” A cél, hogy a srác meghívja vacsorázni. Utána természetesen áruljátok el a fiúnak, hogy ez csak egy játékos feladat volt!

 

MIÉRT? MIÉRT NE?

 

A menyasszonynak a lehető legtöbb férfitól kell véleményt begyűjtenie arról, hogy szerinte férjhez menjen-e, vagy sem. Készítsetek a játék végén összesítést! A menyasszony akkor nyer, ha átlagban több férfi akarta lebeszélni a házasságról, mint rábeszélni.

checklist-1402461_960_720

 

TELEFONBETYÁRKODÁS

 

A telefonkönyvben keressetek valakit, akinek ugyanaz a neve, mint a vőlegénynek! Őt hívja fel a menyasszonynak és valljon szerelmet neki! Ha kevésbé bevállalós az ara, akkor csak annyit kössetek ki előre, hogy minimum 3 percet kell beszélgetniük a telefonban.

 

woman-593133_960_720

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.