LÁNYBÚCSÚ JÁTÉKOK VII.


Extra játékok és feledhetetlen élmények

 

FLASHMOB NYITÁNY

 

A lánybúcsú a legtöbb esetben meglepetés a menyasszony számára. Ha sejti is, mi készül, nem tudja a részleteket.

Rendhagyó és emlékezetes a leánybúcsút egy utcai flashmobbal indítani, melyhez a résztvevőkön kívül többeket is bevonhatunk.

Megállhat hirtelen az „utcakép”, de akár a kellékeket is elkezdhetik egyesével odavinni a menyasszonynak a beavatottak: például virágot, héliumos lufikat, kitűzőt, tiarát, stb.

 

women-697928_960_720

 

SZERELMES SZÍVEK

 

A menyasszonynak az este folyamán a vőlegény ablaka alá szivecskéket kell varázsolnia úgy, hogy legalább másnap reggelig ott maradjon. Kirakhatja kövekből, virágokból, de akár elkészítheti borotvahabbal is, ha biztosak vagytok abban, hogy nem várható eső. Bíztassátok minél kreatívabb megoldásokra!

 

flourish-1332131_960_720

 

FORDÍTOTT SZERENÁD

 

A lánybúcsú végén a menyasszonynak elő kell adnia a vőlegény ablaka alatt egy szerelmes számot, vagy saját versét kell felolvasnia.

 

window-1404515_960_720

 

A NAGY TALÁLKOZÁS

 

A szabadtéri nyomozós játék izgalmai tovább fokozhatóak, ha az „út végén” a vőlegény és a legénybúcsú csapatát sikerül megtalálnotok. Utána jöhet a közös bulizás, ami igazán rendhagyó módja a leánybúcsúnak!

 

cheers-839865_960_720

 

MENYASSZONY RABLÁS

 

A lánybúcsú vége felé meglepetésszerűen megérkezik a vőlegény és az összes férfi, aki a legénybúcsúján részt vett, majd pedig megszöktetik a menyasszonyt! A játék még izgalmasabb, ha a lányok „nem adják” könnyen az arát!

 

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.