A LÁNYBÚCSÚ SZERVEZÉS ALAPJAI


KIINDULÁSI PONT – KULCSKÉRDÉSEK

 

Kinek szervezzük a lánybúcsút?

A menyasszonynak! Nagyon fontos, hogy kifejezetten róla szóljon, számára tegyük felejthetetlenné ezt az élményt! További cikkeink segítenek abban, hogy igazán személyes lánybúcsú programot szervezz, olyat, amire az ara évek múltán is boldog mosollyal emlékszik majd vissza!

Miért?

A leánybúcsú a menyasszony lánykorának lezárása, voltaképp egy utolsó nagy buli szingliként. Általában meglepetés program, bár előfordul, hogy a menyasszony tudja, hogy valami készül, de a részleteket nem ismeri.

Ki szervezi?

Általában a legjobb barátnő, barátnők, akik jól ismerik őt, de kérhetjük szakértő rendezvényszervező segítségét is.

Kiket hívjunk meg?

Alapvetően hölgyeket – bár néha a másik nem képviselőit is meghívják, de ez nem jellemző – a menyasszony barátnőit, a koszorúslányokat, női rokonokat, mindazokat, akikkel kölcsönösen jó kapcsolatban vannak és az esküvőre is hivatalosak. Érdemes arra is odafigyelnünk, hogy egymással milyen viszonyban vannak a leendő vendégek!

Mikor tartsuk a leánybúcsút?

Legideálisabb 2 héttel az esküvő előtt tartani, kivéve, ha utazással egybekötött, ilyenkor 3, akár 4 héttel előtte is tartható.

Hova menjünk, mi legyen a lánybúcsú programja?

Elsősorban a menyasszony ízléséhez, igényeihez igazodjon a helyszín és a lánybúcsú programja is. Itt is hangsúlyozom, mennyire fontos, hogy ő jól érezze magát, örömtelivé tegyük számára az estét! Honlapunk folyamatosan bővülő cikkei között számos programötletet és helyszínt találsz majd ahhoz, hogy színes, érdekes, élménydús legyen a leánybúcsú!

Hogyan tegyük hatékonnyá a szervezést?

A szervezést legjobb az interneten keresztül lebonyolítani, titkos Facebook csoportot, illetve eseményt létrehozni. Emellett például a Google megosztott dokumentum használata is sokat segít, itt mindenki be tudja írni az ötleteit, illetve észrevételeit, például mikor ér rá, miben tud segíteni, mivel járul hozzá, milyen lánybúcsú ajándékot szán a menyasszonynak és mennyi pénzzel tud hozzájárulni a költségekhez.

 

happy girl with colorful balloons in party cap