LÁNYBÚCSÚ JÁTÉKOK I.


Társasjátékok kicsit másképp

 

Kockajáték

 

Egy igazán izgalmas és változatos játék, melyhez mindössze két dobókockára lesz szükségetek! Mindegyik számhoz rendeljetek hozzá egy-egy feladatot, vagy instrukciót. Ha dupla kockával játszotok, még izgalmasabb, azesetben mindkét számhoz tartozó dolgot végre kell hajtania a menyasszonynak!

Mi is kitaláltunk egy izgalmas dupla kocka variációt, használjátok bátran! 😉

 

1:  féllábon

2:  bekötött szemmel

3:  guggolva

4:  lótuszülésben (törökülésben)

5:  hasonfekve

6:  félkézzel

 

1: igyál egy felest

2: keverj egy koktélt

3: írj szerelmeslevelet/sms-t

4: hívj fel/szólíts meg valakit (férfit)

5: rajzolj le valamit/valakit

6: párosíts zoknit (tárgyakat)

 

dice-1265633_1920

 

Felelsz, vagy mersz?

 

Az örök klasszikus leánybúcsúra! Remekül kombinálható a fenti kockajátékkal (ha nem felel), vagy a „Valódi kevert” játékkal (katt ide!). Ha nem felel egy-egy kínos kérdésre, további feladatokat találhattok ki a menyasszony számára, vagy meríthettek ötlettárunkból!

 

Pajzán Scrabble

 

A játék lényege, hogy csak olyan szavakat rakhat ki a menyasszony, ami nem hétköznapi, például köze van a szexhez, illetve nem szalonképes kifejezés.

 

scrabble-476578_1920

 

A következő három játékba ne csak a menyasszonyt, hanem a résztvevőket is vonjuk be!

 

Egyedi Jenga

 

Ötlettárunkból: mindegyik hasábra előzetesen írjatok filccel egy-egy vicces feladatot (például gombvarrás időre, zokni párosítás, rajzolás, koktélkeverés becsukott szemmel) és akinél összedől a torony, annak végre kell hajtania! Érdemes nemcsak a menyasszonyt kötelezni erre, így a vendégek se maradnak ki a jóból 😉

 

Részeges rulett

 

A rulett társasjáték játékpénz helyett a „Valódi kevert” (a vesztesnek) és a „Gumimaci” (a nyertesnek) játékkal kombinálva! Itt is, mint a Jenga esetében, a vendégek is bevonódnak a játékba, nemcsak a menyasszony iszik! Kattints ide és olvasd el a kapcsolódó bejegyzést! Az alkohol mennyiségekre figyeljetek!

 

Póker téttel

 

A tét itt sem a pénz, hanem a korábban összeírt feladatok végrehajtása, illetve az ivással egybekötött játékok. Itt is érdemes minden vendéget bevonni a játékba!

 

people-1230872_1280