AHÁNY MENYASSZONY, ANNYI LÁNYBÚCSÚ!


ÖTLETEK A SIKERES LÁNYBÚCSÚHOZ

 

Már szó esett arról, hogy a leánybúcsú sikerének kulcsa maga a menyasszony, hiszen az a célunk, hogy számára tegyük emlékezetessé lánykora lezárását.

Nagyon sok történet kering arról, hogy mennyire keserédes volt egy-egy lány számára a saját leánybúcsúja, vagy azért, mert a barátnők a saját ízlésüknek megfelelő programokat szerveztek, vagy mert viccesnek gondolták olyan kihívások elé állítani szegény menyasszonyt, ami őt zavarba hozta.

Ebben a cikkben ahhoz adunk ötleteket, hogy az ara személyiségének, szokásainak megfelelő, igazán emlékezetes lánybúcsút tudjatok szervezni.

 

A „bevállalós” menyasszony

Mindent bele buli, például: ejtőernyőzés, bungee jumping, karaoke, medencés buli, fordított szerenád, petrezselymet árulni az utcán, ivással egybekötött játékos feladatok megoldása, felelsz vagy mersz játékok, rúdtánc, chippendale fiúk, pénisz formájú kiegészítők és kellékek.

 

A „kalandor” menyasszony

Vegyétek nyakatokba a várost! Siklőernyőzés, toronyugrás, repülőgép tesztvezetés, felfedező buli „amazing race” stílusban: különböző helyszíneken megoldandó feladatok a menyasszony számára, ahol még a következő helyszínt is neki kell kitalálni!

A „versenyző” és a „sportos” menyasszony

Időre teljesítendő feladatok, versenyfutás az idővel, gokart, paintball, versenyautó tesztvezetés.

 

A „nyomozó” menyasszony

Szabadulós szoba, krimivacsora, vagy a „kalandor menyasszonyéhoz” hasonlóan rendezzetek versenyfutást az idővel a városban!

 

A “spirituális” menyasszony

Menjetek el asztrológushoz, vagy kártyajóshoz, grafológushoz! Kiváló ajándék lehet még a közös mandalafestés, hennafestés, jógázás is.

 

A „világutazó” menyasszony

Utazással egybekötött lánybúcsú, célszerű az esküvő előtt 3 héttel rendezni. Olyan helyszínt érdemes választani, amit a menyasszony szeret, vagy tudod, hogy régóta szeretne oda eljutni.

 

A romantikus menyasszony

Meglepetésként járjátok végig együtt a korábbi randi helyszíneket! Rendezzetek számára egy meglepetés pikniket! Szervezzetek egy néhány órás hajóutat, vagy tartsátok magát a lánybúcsú bulit a vizen! Remek feladat a vőlegény puzzle, amit időre kell kiraknia, valamint a vőlegény kvíz, amit az érintett előzetesen kitöltött és ez alapján tudjátok pontozni, mennyire ismeri jól a menyasszony a párját!

 

A házias és a „konyhatündér” menyasszony

Közös főzőtanfolyam, varrótanfolyam, vagy házibuli, melyben a fő feladatok: bekötött szemmel fűszerek, italok felismerése, „vakon” főzés, gombvarrás, zoknipárosítás időre.

 

A „hagyományőrző” menyasszony

Hasonló programok, mint amilyeneket eddig is szerveztetek, ideális bulihelyszín a törzshelyetek, illetve egy közös vacsora, bowlingozás.

 

Az „örök diák” menyasszony

Válasszatok olyan egy napos tanfolyamot, ami érdekli és menjetek el közösen! Házibuliban kihagyhatatlan feladat ez a különleges memóriajáték, ami nem utolsósorban ajándéknak is különleges: készíttessetek kártyákat az ifjú pár kedvenc közös fotóiból és időre találja meg a párokat!

 

Az „otthonülő” menyasszony

Házibuli extrákkal: bár nem könnyű megszervezni az otthonába a meglepetés bulit, de ebben segíthet a vőlegény (amennyiben már együtt laknak), vagy a szülők, illetve a lakótársak.

 

A „szépségkirálynő” menyasszony

Smink, fodrász, körmös, fotós – ilyen volt, ilyen lett meglepetés program – imádni fogja! 🙂 Ne felejtsetek el az elkészült képekből egy exkluzív fotókönyvet készíttetni!

Ha inkább a buli előtt egy közös tanfolyamot választanátok, szappankészítő, natúr krém készítő, illetve személyre szabott sminkes workshopok széles kínálata közül válogathattok.

 

A luxuskedvelő menyasszony

Béreljetek limuzint, járjátok körbe a várost, végül így érkezzetek a buli helyszínére! Vigyétek el a menyasszonyt egy wellness hétvégére, illetve masszázsra!  Meglepetés divat, vagy fehérneműs fotózás is kiváló program! Az elkészült képek kiváló ajándékok lesznek a vőlegény számára is! 😉

 

bride-1216262_960_720

 

>> Kattints ide és nézd meg, milyen kellékek szükségesek a lánybúcsúhoz!

>> Ha még nem tetted, töltsd ki a Menyasszony tesztet!