4 KÜLÖNLEGES ITAL ÉS JÁTÉK LÁNYBÚCSÚRA


 

Ezek az italok a hozzájuk kapcsolódó játék miatt igazán különlegesek és bátran ajánljuk minden típusú lánybúcsúhoz!

 

“A VALÓDI KEVERT”

 

Lényege, hogy az alkoholos italt tartalmazó poharakat összekeverjük annak alkoholmentes változatával. Minden egyes alkalommal, amikor a menyasszonynak innia kell, például amikor elrontott egy kérdést a Vőlegény Kvízben, vagy egy végrehajtandó feladatot, találomra megfog egy poharat és egy hajtásra kiissza a tartalmát. A játék elején még azzal sincs tisztában, hogy az italok össze vannak keverve, azután pedig azt nem tudja, éppen mit iszik egyszuszra legközelebb. További előnye, hogy nem kerül a menyasszony idő előtt ittas állapotba.

 

A pálinka mellé vizet tölthetünk felespohárba,

a brandy mellé teát,

a bor, vagy cherry mellé pedig szörpöt.

 

drinks-217036_1280

 

 

SZÍVED VÁLASZTOTTJA

 

Rendeljünk 3-4 palack egyedi címkés bort, vagy pezsgőt (de minimum kettővel), mindegyiken különböző felirattal, például: szerelem, illúzió, boldogság, unalom, vagy nevekkel: a vőlegény és rajta kívül más férfi nevek. Utóbbi esetben találós kérdésekkel segíthetünk neki, hogy ismét jól válasszon! 🙂

 

A menyasszonynak bekötött szemmel kell választania üveget, vagy pedig a kitöltött egyedi címkés borból egyet, miután megkósolta.

 

Felismeri-e vajon az ízéről a szerelmet?

A vőlegényt választja-e az összes “férfi” közül? 

 

champagner-1071356_1920

 

 

RÉSZEG GUMIMACIK

 

Néhány csomag gumimacit vodkába áztatunk és 2 napig állni hagyjuk a hűtőben. Ahogy az “Igazi kevert” játék esetében, itt is összekeverhetjük néhány percig vízbe merített gumimacikkal és ezekből kell a menyasszonynak válogatnia például jutalmul, amikor jól teljesít egy feladatot.

 

gummibarchen-1237728_1920

 

 

KOKTÉL “MENYASSZONY MÓDRA”

 

Játszhatjuk koktél kártyákkal (lásd a cikk alján a képgalériát), főleg, ha a menyasszony nem tud jól angolul. A kártyákat úgy is használhatjuk, hogy mi olvassuk fel a hozzávalókat a menyasszonynak, akinek ebben az esetben bekötött szemmel, szaglás, tapintás útján kell elkészítenie a megadott koktélt.

 

KOKTÉLKÁRTYÁK

 

Nyomtassuk ki és egyesével rögzítsük héliumos lufikra a kártyákat. A menyasszony bekötött szemmel elkap egyet és megkeresi a hozzávalókat, melyekből elkészíti a vendégeknek a koktélt.