LÁNYBÚCSÚ JÁTÉKOK IV.


Ügyességi játékok

 

LUFIFÚJÁS IDŐRE

 

Célszerű erre a célra hagyományos és héliumos lufiszettet is beszerezni és aszerint meghatározni a feladat teljesítésének idejét.

 

girl-on-ladder-954579_960_720

 

LUFIBOROTVÁLÁS

 

Tegyünk lisztet a lufiba és fújjuk fel. A menyasszony tegye rá a borotvahabot, ezután a kiválasztott üljön le a lufival és tartsa a feje fölé. A menyasszony mögötte állva borotválja meg úgy a léggömböt, hogy ne durranjon ki, ellenkező esetben a vállalkozó kedvű résztvevő nyakig lisztes lesz és az arának zálogot kell adnia, amit később a pórul járt vendég által megszabott feladat teljesítésével válthat majd ki.

 

balloons-1099982_960_720

 

VŐLEGÉNY PUZZLE

 

Rendeljetek egyedi kirakós játékot a vőlegény arcképével (még jobb, ha gyerekkori fotójából készül), vagy előzetesen ti magatok készítsétek el kartonlapra ragasztott kép kivágásával. Ezt kell a leánybúcsún a menyasszonynak időre összeraknia.

 

puzzle-673250_960_720

 

JÁTÉKOK “JÓASSZONY MÓDRA”

 

Zoknikat tekerjetek össze gurigába és készítsetek elő egy vödröt, amibe bele kell találnia a menyasszonynak. Ahány „zoknilabdát” mellé dob, annyi felest iszik!

 

socks-697602_960_720

 

A “zoknigalacsint” felhasználhatjátok az újrahasznosítás játék után is! Állítsatok fel üres fél literes PET palackokat, mintha tekebábuk lennének és a “labdával” a menyasszonynak minél bábut le kell döntenie.

 

SZERELMES KINCSKERESÉS

 

A szabadtéri nyomozós játék szobai változata:

előzetesen kérjetek el néhányat a vőlegény személyes tárgyaiból, és/vagy a korábban a menyasszonyától kapott ajándékaiból, majd dugjátok el a teremben. Készítsetek egy kincskereső térképet néhány rajzzal és segítsétek találós kérdésekkel a menyasszonyt abban, hogy megtalálja a tárgyakat (például meséljétek el a tárgy történetét, vagy hogy mikor/hol/mire használja őket a vőlegény.) A kincs maga, amit így megtalálhat, a saját lánybúcsú ajándéka.

 

treasure-map-153425_960_720

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.